Ga naar hoofdinhoud

Mijn naam is Nasroel Bhoelan, afgestudeerd aan de hogeschool InHolland als trainer en coach. Ik heb jarenlange ervaring in het HR-vakgebied. Daarnaast ben ik ook vader, actief voetbalcoach van een jeugdteam en fanatiek sporter. Ik geniet van de mooie (en lekkere) dingen in het leven zoals koken – en dan vooral op de BBQ – gezelligheid met mijn gezin, familie en vrienden, maar ik hou ook van rust en regelmaat.

Een jong gezin, verantwoordelijkheden en het gevoel niet te mogen falen in mijn werk of te denken aan een andere baan – want ik had een vast contract en zekerheden – maakte dat ik te lang heb gewerkt in een omgeving die niet bij me paste. Het resultaat was een burn-out.

Na een fijn traject met een coach ben ik opzoek gegaan naar hetgeen waar mijn passie en intrinsieke motivatie lag. Die vond ik door terug te gaan naar mijn basis en te herontdekken waar ik energie van krijg. Dat is coachen! Mijn afstudeerspecialisatie Coaching is hét bewijs dat dát is wat ik het liefste doe. Het helpen, ondersteunen, begeleiden en motiveren van een ander en het helpen om jezelf te (her)ontdekken, geven mij de energie om dit werk te doen.

Als mens en coach ben ik eerlijk, betrouwbaar, duidelijk en recht door zee. Ik hou van aanpakken en hard werken. Samen met jou zal ik geen enkele uitdaging uit de weg gaan!

Ik zie dat ieder mens een bepaalde groei doormaakt of door moet maken in het leven. Iedereen op zijn eigen tempo en met eigen regie in handen. De een kan dat goed zelf en een ander heeft daar hulp bij nodig. Groei moet voor iedereen mogelijk zijn, of dat nu op persoonlijk vlak is of op het professionele (loopbaan) vlak.

Als coach ben ik geregistreerd bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en geregistreerd bij het EMCC (European Mentoring &Coaching Council). Meer informatie hierover kun je vinden op de websites.

Back To Top